Klik fotografie famlie Beuselinck 2 16 1

Ik ben Skrolan Beuselinck. In juni 2015 studeerde ik af als vroedvrouw aan VIVES Brugge. Ik  koos voor de richting vroedkunde omdat het prille leven mij reeds van kinds af intrigeerde. Ik  kwam als klein meisje veel in contact met baby’tjes, kindjes en hun ouders. Mijn oma's waren  onthaalmoeder, hier leerde ik om baby’tjes te vertroetelenen te verzorgen. Ook had ik het  geluk om mee aan de wieg te staan van mijn lieve buurkinderen…

Ik zette de stap om als zelfstandig vroedvrouw te beginnen omdat ik zo de begeleiding van de  ouders voor, tijdens en na de zwangerschap intens en zorgzaam kan opvolgen op mijn eigen  gedreven manier.   

Buiten vroedkunde heb ik een grote interesse voor alternatieve geneeswijzen zoals  homeopathie, acupunctuur, osteopathie… Mijn eindwerk was dan ook een zelfstudie en  verdediging van acupunctuur bij zwangere vrouwen met bekkengordelpijn.  Deze studie  overtuigde mij om een verdere opleiding acupunctuur te volgen die ik succesvol eindigde in  2018. 

In 2020 startte ik samen met 2 collega-vroedvrouwen, Charlotte en Imke, een praktijk op, ''T Wiegenest'. De bedoeling van onze samenwerking is om voor elkaar in te springen wanneer iemand van ons op verlof is of door afwezigheid jullie niet kan opvolgen. Zo wordt jullie zorg toch gegarandeerd.

IMG 20240618 120322 Bokeh

Wanneer ik niet aan het werk ben, kunt u mij altijd vinden voor een boeiende film of diep verzonken in een boek. Ik rij graag met de moto en hou ervan om met mijn moto te reizen. Deze passie kan ik sinds 2017 delen met mijn partner, Sam.

Op 12 januari 2021 werden we voor het eerst ouders van een zoontje, Ties. Een groot jaar later, op 24 september 2022 mochten we onze dochter, Noor, verwelkomen.  Een groot avontuur, maar eentje waar mijn partner en ik met veel enthousiasme aan beginnen! Die ervaring zal ik optimaal kunnen gebruiken in de begeleiding van mijn patiënten.

Mijn partner, familie en vrienden beschrijven mij als een optimistisch en vrolijk persoon. Ik maak graag ambiance maar kan ook goed luisteren als het nodig is. Ik ben betrouwbaar en stel me empathisch op. Doorzettingsvermogen is voor mij belangrijk waardoor ik niet snel iets of iemand zal opgeven.

Aarzel niet om met mij contact op te nemen! Ik ben ervan overtuigd dat wij samen een weg vinden door de magische maanden voor en na de zwangerschap!!